Fysiotherapie

 

Bij welke klachten kunt u bij een fysiotherapeut terecht?

Wanneer bewegen lastig gaat of pijnlijk is door bijvoorbeeld rug of nekpijn of pijn in enkels, knieën of heupen, handen, elleboog, of schouders.

Ook wanneer bewegen lastiger gaat door een probleem van de longen (COPD), het hart of de vaten, hersenen of de zenuwen, dan kan een fysiotherapeut u vaak helpen. 

Tijdens de eerste sessie geef ik u graag duidelijkheid over wat u heeft, hoe lang het herstel ongeveer zal duren, wat ik aan uw klacht kan doen, wat u zelf aan uw herstel kan doen maar ook wat andere zorgverleners wellicht voor u kunnen betekenen.

 

Waar kunt u behandeld worden?

U kunt zowel binnen het centrum "De Nieuwe Lente" als bij u thuis in uw vertrouwde omgeving behandeld worden.  

 

Hoe ziet een behandeltraject er uit?

 

Als u de eerste keer bij mij komt start ik met een intake en onderzoek. Tijdens deze intake zullen we bespreken wat uw klacht is en welk doel u wilt bereiken.

 

Daarna ga ik samen met u de oorzaken van uw klacht onderzoeken en bekijken welke factoren uw herstel kunnen verbeteren en welke factoren uw herstel in de weg staan. 

 

Na het maken van een behandelplan zal ik u helpen door middel van verschillende behandeltechnieken en oefeningen. Daarnaast bekijk ik samen met u hoe u ook zelf een bijdrage kunt leveren aan uw herstel en het behalen van uw doel.

 

Indien nodig en gewenst zijn behandelingen van een uur mogelijk. 

 

 

Bijscholing

 

Na mijn opleiding bij Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan heb ik mij de afgelopen jaren extra bijgeschoold op de volgende gebieden:

 -          knieklachten

 -          rugklachten

 -          problemen van het zenuwstelsel

 -          sportblessures

 -          artrose

 -          problemen met hart en vaten

 

 Daarnaast heb ik ook veel ervaring met schouderklachten